Gummifiskeri.dk Blog Mit sidste setup på Olivia

Mit sidste setup på Olivia

Her er mit fra sidste tur jeg havde..Stang oliviaDaiwa laguna 1000Fletline fish-innovation 0.057Trabucco forfang i 0.1853 leddet svivelSpoon hægte om man bruger den ene eller anden type gør ik så meget det der er vigtigst er krogen kan bevæge sig helt frit i en bue i bunden af den, Og så en tungstens monteret krog.

Længden på mit forfang varierer meget det lige hva jeg synes på dagen om det er 40 cm eller 60 cm bare ikke under de ca 40 cm det synes jeg er for kort da jeg har oplevet flere gange at fiskene feks har taget min 3 leddet svivel vendt rundt og så kommer gummiet som de så tager og ved de tidspunkter så vil jeg gerne have lidt længde på så de har tid til at vende rundt og se gummiet komme

4 thoughts on “Mit sidste setup på Olivia”

    1. Hejsa Gert

      kan jeg desværre ikke huske, men den kom i en sandfarvet indpakning, det var nogen jeg faldt over i tyskland

      men får nogen på siden der ligner, og er sikker på de gør det lige så godt

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post